Hirdetés

Se a The Elder Scrolls VI, se a Starfield nem lesz ott az idei E3-on

|

Nemhogy megjelenési dátum vagy gameplay nem lesz, a nevük sem fog elhangzani a Bethesda konferenciáján.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy állítólag már a 2017-es E3-on is a Starfield -utolsó pillanatban törölt - bejelentése miatt volt csillagos a háttér a Bethesda sajtókonferenciáján, továbbra sem tudunk az ég világon semmit a játékról.

Hirdetés

És ez a jelek szerint még egy darabig így is marad, Todd Howard ugyanis nemrég megpróbálta kicsit csillapítani a rajongói kedélyeket:

A technológiát amin dolgozunk a Starfieldben fogják először látni az emberek, a The Elder Scrolls 6-ban már a második verzióját használjuk majd. És mielőtt bárki elkezd kérdezősködni, kérlek legyetek türelmesek. Ez rengeteg időt vesz igénybe. Ez nem valami olyasmi, amiről beszélünk majd az idei E3-on. Egyik játékról sem. Szóval kérlek, legyetek türelemmel.

Nem tudjuk pontosan, milyen technológiáról beszél a legendás dizájner, de csak remélni tudjuk, hogy ezúttal tényleg valami maradandót tesznek le az asztalra, mert a Fallout 76 előtt is hallottunk érdekes dolgokat, aztán mi lett a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)