Hirdetés

E3 2019 - bemutatkozott a Ninja Theory új játéka, a Bleeding Edge

|

A Microsoft E3-as konferenciáján végre lerántották a leplet a Hellblade készítőinek újdonságáról.

Hirdetés

A Hellblade: Senua's Sacrifice-t fejlesztő Ninja Theory egy ideje már a Microsoft belsős stúdiójaként tevékenykedik. A pár napja kiszivárgott új projektjüket, a Bleeding Edge-et viszont még akkor kezdték el fejleszteni, amikor függetlenek voltak.

Hirdetés

A Bleeding Edge egy 4v4 online játék lesz, amely a közelharcra fókuszál, vagyis furcsábbnál furcsább karakterek csapnak össze, azt használva, ami a kezük ügyébe akad (minden alatt pedig buzogányokat, pengéket, minigunokat és más elképzelhetetlenül brutális fegyvereket értünk). Ez vagy egy nagyon mókás, vagy egy pillanatok alatt feledésbe merülő brawler lesz. Nézzétek meg az E3-as trailert és döntsétek el ti, hogy ígéretes-e: 

A Bleeding Edge alfatesztje június 27-én indul PC-n és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)