Hirdetés

E3 2019 - íme több mint 6 perc gameplay a Bleeding Edge-ről

|

A hivatalos trailer után mozgás közben is láthatjuk a Ninja Theory készülő alkotását.

Hirdetés

A Hellblade: Senua's Sacrifice-t is jegyző fejlesztőcsapat a Microsoft E3-as bemutatóját leplezte le közelharcra fókuszáló, pörgős hangulatú, Bleeding Edge címet viselő legújabb játékát.

Hirdetés

A négy a négy elleni online harcokat a fókuszba helyező játék hivatalos trailerét követően ezúttal a 3DJuegos csapatának köszönhetően egy rövidebb gameplay videót is megnézhetünk. A kommentár ugyan spanyolul van, így a nyelvet beszélők előnnyel indulnak, de a hangsúly inkább egyébként is az akción van. 

Az egyébként megvan, hogy az egyik játékbéli karakter neve ZeroCool? Ha már veterán olvasók vagyok, akkor biztosan értitek, ez miért is mókás a GameStar szerkesztősége számára. 

Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján a Bleeding Edge?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)