Hirdetés

E3 2019 - berobbant a Borderlands 3 új trailere

|

És már tölthető az az ingyenes DLC, ami a második és harmadik rész eseményeit köti össze.

Hirdetés

A PlayStation Plus előfizetők most a Borderlands: The Handsome Collectiont húzhatják be ingyen, sőt a kollekció bekerült az Xbox Game Pass kínálatába is, így már semmi sem akadályozhat meg titeket abban, hogy pótoljátok a Gearbox szériáját.

Hirdetés

A gyűjtemény meglétére egyébként szükség van a Commander Lilith & The Fight For Sanctuary DLC futtatásához is, amely hidat képez a Borderlands 2 és 3 között, és ami mától ingyenesen tölthető mindenki számára. 

Nem ez volt a legnagyobb szenzáció, hanem a legújabb Borderlands 3 trailer, amely ismerős és vadonatúj arcokat - például a négy egyedi képességekkel felvértezett Vault Huntert - felvonultatva adott adrenalindús ízelítőt abból, hogy miért várhatjuk annyira a széria folytatását. 

A Borderlands 3 megjelenése szeptember 13-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-re. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)