Hirdetés

E3 2019 - alaposan meg van pakolva a Cyberpunk 2077 gyűjtői változata

|

A CD Projekt Red-es srácok gyakorlatilag fogták a játékot, egy zsáknyi ajándékot és az egészet behajították egy nagy dobozba. Azonnal akarjuk.

Hirdetés

Az Xbox idei E3-as konferenciájának egyik legjobb pillanata volt, amikor Keanu Reeves megjelent a színpadon, hogy bejelentse, mikor érkezik meg a Cyberpunk 2077, amiben természetesen ő is szerepel. Azóta pedig már azt is megtudtuk, milyen extrák járnak a játék legdrágább kiadása mellé.

Hirdetés

Valószínűleg sok rajongó választja majd a gyűjtői kiadást (már amennyiben hozzá tud jutni egyáltalán), mivel a lengyel fejlesztők rendesen megtöltötték azt tartalommal. Először is belekerült a játék és egy remek fémtok, illetve az elengedhetetlen szobor, ami ezúttal egy 25 cm-es, a kaland főszereplőjét akció közben ábrázoló alkotás. Ezeken felül kapunk még egy keménykötéses művészi könyvet, valamint egy egész szettnyi fém kitűzőt, de megtalálható még a csomagban egy Quadra V-tech fém kulcstartó és egy látogatói útikalauz Night Cityhez, ami ráadásul egy rendőrségi bizonyítékok tárolására használt tasakban érkezik. Akad még a jóságok között néhány menő felvarró, egy kompendium a Cyberpunk 2077 világáról és történetéről, egy térkép a városhoz, illetve néhány képeslap és matrica.

Exkluzív játékbeli tartalmak nem járnak a gyűjtői kiadáshoz de azért a ládányi loot mellett beszerezhetünk némi digitális extrát is. Így megkapjuk még a játék zenéit, némi művészi anyagot, valamint PC-s és mobilos háttereket is. Sőt, még a Cyberpunk 2020 asztali szerepjátékhoz szükséges szabálykönyv is a miénk lehet egy okos termékkapcsolás keretében. 

Ezt a sok jóságot pedig egy egyedi dobozban találhatjuk meg, és a fejlesztők még egy unboxing videót is összedobtak nekünk minderről, hogy csorogjon a nyál a hype vonaton száguldva.

A játék ezen változata 249,99 dollárba, tehát valamivel több mint 71 ezer forintba (adók függvényében persze ez lehet több is) fog kerülni. Nektek hogy tetszik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)