Hirdetés

E3 2019 - ingyen Cyberpunk 2077-et kap a srác, aki bekiabálta, hogy "lélegzetelállító vagy"

|

Az biztos, hogy emberünknek megérte izgatottnak lenni.

Hirdetés

Tegnap este meglepte a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077-re várakozó rajongókat Keanu Reeves meghívásával. Rengeteg ujjongtak a sztár felbukkanása miatt, egyikőjük pedig bekiabálta egy csendesebb pillanatban, hogy "lélegzetelállító vagy".

Hirdetés

A pillanat, amikor Reeves visszakiabálta, hogy "te vagy lélegzetelállító, ti mind lélegzetelállítóak vagytok" az E3 történetének egyik legcukibb pillanata lett. Valószínűleg ezért ajánlotta fel a CD Projekt RED, hogy az izgatott résztvevőt (aki egyébként egy Xbox-fókuszú YouTube videós) megajándékozza egy ingyen Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadással.

A pillanat természetesen megszülte a saját mémjeit:

Egy végtelenül cuki pillanatnak lehettünk tanúi, ami után csak azt reméljük, hogy az emberek nem fognak ingyen játék reményében hasonló mondatokat bekiabálgatni a világon mindenre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)