Hirdetés

E3 2019 - mindenhol ott lesz a Cyberpunk 2077

|

Az idei E3-on is megrendezik a Coliseumot, a vendégek között pedig láthatjuk a CD Projekt RED vezetőjét.

Hirdetés

Ahogyan tavaly, úgy idén is komoly szerepet kap majd Los Angelesben Geoff Keighley saját műsora, az E3 Coliseum, amelynek keretében különböző panelbeszélgetésekre kerül sor a játékipar neves képviselőivel. 

Hirdetés

A hivatalos E3 Twitter rántotta le a leplet arról, hogy a Coliseum egyik vendége a CD Projekt RED vezetője, Marcin Iwiński lesz, aki a stúdió múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélget majd, érintve természetesen a Cyberpunk 2077-et (és remélhetőleg a második projektjüket, a titokzatos szerepjátékot).

A csapat korábban izgalmas E3-at ígért, ugyanis nagy erőkkel készülnek arra, hogy újra lenyűgözzenek minket a Cyberpunk 2077-tel, amely bevallásuk szerint sokat változott tavaly óta. Ha még egy megjelenési dátumot is bejelentenének, az maga lenne a csoda.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)