Hirdetés

E3 2019 - már biztos, hogy új Darksiders játékot mutatnak nekünk

|

Elvileg Darksiders: Genesis lesz a következő rész címe, ami új irányba viszi el az egész szériát.

Hirdetés

A harmadik Darksiders epizód elég megosztó lett, nekünk sem jött be a játék. Feleslegesen kerültek be játékelemek a Dark Souls szériából, közben pedig komoly gondok voltak technikai téren, bár pozitívumként mindenképp meg kell említeni a főhősnő karakterfejlődését és azt, hogy egy vérbeli, klasszikus akciójátékról beszélhettünk, ami ma már elég ritka. Nos, a jelek szerint érkezik a folytatás, ami elvileg új irányba indul el. 

Hirdetés

Az E3 Coliseum hivatalos weboldalán tűnt fel pár információ arról a nagyszínpadi Darksiders panelről, amelyet június 13-án tart majd a THQ Nordic. A programpont leírása nem kertel, egészen pontosan ugyanis arról mesél, hogy megismerjük, merre tart legközelebb a sorozat, sőt egyből le is leplezik a következő Darksiders játékot. Pár napja már érkeztek hírek arról, hogy Darksiders: Genesis lesz az új rész neve, szóval már a címben is arra akarnak utalni az alkotók, hogy nem egy negyedik epizódot, hanem egy teljesen új csapásvonalat kapunk a spin-off képében. Arról egyelőre nincs hír, hogy a harmadik részt is készítő Gunfire Games dolgozik-e a Genesisen, vagy esetleg egy teljesen új csapatnak adták a fejlesztést. 

Szerintetek mit kellene változtatni az eddigi Darksiders recepten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)