Hirdetés

E3 2019 - időhurkos akciójáték lesz a Deathloop

|

Az Arkane Studios egyik divíziója két bérgyilkost küldd egymás ellen, a receptet pedig egy időanomáliával bolondítja meg.

Hirdetés

A Bethesda nemcsak a már ismert szériáit bővíti, hanem vadonatúj IP-ket is rendre bemutat - nem volt ez másképp az idei E3-as konferenciáján sem, ahol bejelentették, hogy az Arkane Lyon egy különleges, belsőnézetes akciójátékot készít éppen. 

Hirdetés

A Deathloopban Blackreef törvényen kívülálló szigetére kerülünk, és bekapcsolódhatunk két profi bérgyilkos egymással vívott végeláthatatlan küzdelmébe, amely egy időhuroknak köszönhetően örökké tart. A játékmenet során felfedezhetjük a lenyűgöző környezetet és a gondosan megtervezett pályákat, minden helyzetet másképp közelíthetünk meg, hogy a célokat teljesítve véget vessünk a ciklusnak. Kicsit olyan ez, mint A holnap határa film Tom Cruise-zal. 

Egyelőre semmi mást nem tudunk a játékról, de valószínűleg minden fontosabb platformra jönni fog. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)