Hirdetés

E3 2019 - hamarosan itt az új Saints Row bejelentés?

|

A Deep Silver egy rettentően titokzatos üzenetet osztott meg a Twitteren a Saints Row rajongókkal. Lehet, hogy készül valami?

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt a Deep Silver arra kérte a követőit, hogy mindenképpen iratkozzanak fel a Saints Row hivatalos YouTube-csatornájára, ha nem akarnak lemaradni semmiről, most pedig egy újabb titokzatos utalást tettek a sorozatra a közösségi médián.

A cég Twitter-profilján megjelent egy rövid GIF, amelyen egyszerűen a "Praise Genki" felirat villog fekete háttéren. Akik ismerik a sorozatot, azoknak valószínűleg ez sokat sejtető, hiszen a harmadik részben mutatkozott be Professor Genki és a hozzá köthető Super Ethical Reality Climax nevű játékmód.

A GIF mellé egy rövid szöveg is kapcsolódik, amely annyit mond, hogy

"mindjárt itt a hétvége a szuper etikus Saints Row rajongók számára!".

Ez önmagában még nem feltétlen lenne olyan érdekes, de mivel ezen a konkrét hétvégén a világ egyik legnagyobb videojátékos konferenciája zajlik, ezért nem nehéz rögtön következtetéseket levonni ebből az időzítésből. Ti milyen bejelentésre számítotok? Örülnétek egy újabb Saints Row epizódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)