Hirdetés

E3 2019 - így néz ki mozgás közben a Destroy All Humans! remake

|

A földönkívüliek és az emberek harca felújított grafikával is nagyon szórakoztatónak tűnik.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a THQ Nordic és a Black Forest Games teljesen újraalkotja a 2005-ös Destroy All Humans! játékot. Ráadásul úgy tűnik, elég jól halad a fejlesztést, mert most megérkeztek az első gameplay jelenetek is.

Hirdetés

A THQ Nordic egyik fejese egy E3-as élő adás során mesélt egy picit a készülő játékról, és a beszélgetés során bele is nézhettünk egy kicsit a pre-alfa verzióba. Ahogy az várható volt, a Destroy All Humans! nem fogja túl komolyan venni magát, így sok furcsa figurával és vicces szituációval találkozhatunk majd a kaland során.

Az alábbi videóban pedig azt nézhetitek meg, hogyan fogjuk egy repülő csészealjat irányítva felperzselni a Földet és szétzúzni a katonaságot.

A Destroy All Humans! valamikor 2020 folyamán érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)