Hirdetés

E3 2019 - ezekre a platformokra jön a Marvel's Avengers

|

Bár a hivatalos Marvel's Avengers premier sincs már messze, azért sikerült idő előtt megtudunk a várható megjelenési platformokat.

Hirdetés

Egyértelműen a Marvel's Avengers lesz az idei E3 egyik legnagyobb slágerjátéka, így aztán igyekszünk minden egyes infóra lecsapni, amivel többet tudhatunk meg az egyelőre teljes homályban lévő alkotásról. Szerencsére most nem is kellett nagyon mélyre ásni, a Square Enix plakátja már önmagában hasznosnak bizonyult a számunkra.

Már a nagyon régóta hagyománynak számít, hogy az E3 alatt a Los Angeles Convention center tetejét valamelyik nagy sikervárományossal plakátolják ki és ez természetesen most sem volt másképp. Ezúttal a Marvel's Avengers volt a szerencsés nyertes, ami azért fontos, mert ezen a plakáton jól látszanak a platformok is és már biztosak lehetünk benne, hogy a játék a szokásos platformok (tehát a PC, a PlayStation 4 és az Xbox One) mellett a Google Stadián is elérhető lesz majd.

Ugye ez önmagában még nem feltétlenül lenne meglepő, sokkal inkább azért említésre érdemes, mert ebből nagyjából biztosra vehetjük, hogy az elkövetkező egy-másfél évben fog megjelenni a játék, amikor még javában dübörög az aktuális konzolgeneráció, amit egyébként az is alátámaszt, hogy a legutóbbi szivárgás szerint a Square készül egy nagy megjelenéssel jövő májusban. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem jelenhet meg a még be nem jelentett platformokra (mondjuk next-gen konzolokra), de ezeket nyilván nem fogja előre lelőni a Square Enix.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)