Hirdetés

E3 2019 - elkezdték festeni a Figueroa hotel falait

|

Idén a démonok magasodnak majd a Los Angeles-i expó fölé.

Hirdetés

Már hagyománynak számít, hogy minden E3 előtt lefestik a Figueroa Hotelt egy kiemelten várt videojáték hirdetésével, tavaly például a Fallout 76 virított rajta több emelet magasan. Idén szintén a Bethesda bérli a felületet.

Hirdetés

Mivel már elkezdték a hirdetést felvinni az épület falára, jól kivehetővé vált a Doom felirat, amely nem utalhat másra, mint a Bethesda idei nagy dobására, a Doom Eternalra, amely nem csupán az expón képviselteti magát a nyár folyamán, hanem két - köztük egy európai - QuakeConon is. Csak remélni tudjuk, hogy a három felület valamelyikén elfér majd egy BFG 9000 is. Íme: 

Ha kíváncsiak vagytok a Doom Eternalra, akkor érdemes lesz június 10-én, 02:30-tól követni a Bethesda konferenciáját és a főoldalunkat, ott lesz minden. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)