Hirdetés

E3 2019 - egy interjúból rengeteg infó derült ki a Dragon Ball Z: Kakarot kapcsán

|

Megtudhattuk például, hogy a játék nem teljesen nyílt világú, de lesznek karakterekre fókuszáló mellékküldetések.

Hirdetés

A Bandai Namco és a CyberConnect2 munkatársai vendégeskedtek nemrég az IGN.com E3-as műsorában, ahol nem csak meséltek a Dragon Ball Z: Kakarottról, de a játékmenetből is mutattak jeleneteket.

Hirdetés

Elmondták, hogy a játék fókuszában Goku története áll, és így nem lesz teljesen nyílt világú, de feloldhatunk majd különböző területeket, ahogy haladunk a sztoriban. Ezeken a helyeken repkedhetünk a Nimbuson, elmehetünk halat fogni, megfőzhetjük azt, és sok más hasonló mellékes aprósággal foglalhatjuk el magunkat két komolyabb küldetés között.

A fősztori mellett (ami egyébként megpróbálja majd interaktív formában elmesélni a DBZ teljes történetét) rengeteg mellékes történetet is kapunk, amelyek kifejezetten a rajongóknak szólnak.

Egy csomó easter eggre is számíthatunk, előfordulhat például, hogy az eredeti Dragon Ball gyerek karakterei összefutnak majd a felnőtt Gokuval. A Dragon Ball Z: Kakarot 2020 elején fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)