Hirdetés

E3 2019 - megvan a Dying Light 2 kiadója, konferencián láthatjuk

|

Már azt is tudjuk, hogy melyik vállalat gondoskodik majd a Techland zombis kalandjának kiadásáról.

Hirdetés

A Techland már április végén megerősítette, hogy az idei E3-on biztosan láthatjuk majd a Chris Avellone bevonásával készülő Dying Light 2-t, de arra számítottunk, hogy az Xbox konferenciára fog befurakodni. Mint kiderült, a kiadást nem a Techland egymaga végzi.

Hirdetés

A Square Enix bejelentette, hogy ők fognak gondoskodni a Dying Light 2 amerikai kiadásáról, de ami számunkra igazán fontos, hogy több részletet is megosztanak majd a játékkal kapcsolatban az E3-as konferenciájukon, amely magyar idő szerint 2019. június 11-én, hajnali 3 órakor lesz. 

A Dying Light 2 megjelenése PC-re, PS4-re és Xbox One-ra várható, de valószínűleg új generációs gépekre is kiadják majd. Eközben meg a Dead Island 2... áh, hagyjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)