Hirdetés

E3 2019 - új gameplay traileren a Dying Light 2

|

A Techland egy igencsak látványos Dying Light 2 gameplay trailerrel készült a Square Enix konferenciájára.

Hirdetés

Az E3 előtt már kiderült, hogy a Square Enix fog gondoskodni a Dying Light 2 amerikai kiadásáról, így biztosak voltunk benne, hogy ezen a konferencián fel fog bukkanni a Techland zombis kalandja. A stúdió meglepett minket és a Microsoft előadására is készültek egy hangulatos videóval, de természetesen nem azt vetítették újra.

Hirdetés

Abból az előzetesből a főhőst ismerhettük meg, a legújabb trailerből viszont még többet láthatunk a Dying Light 2 veszélyekkel és lehetőségekkel teli világából, valamint abból is ízelítőt kaptunk, hogy a Chris Avellone segítségével készülő játékban milyen parás pillanatok várnak ránk: 

A Dying Light 2 sajnos 2020 tavasza előtt nem érkezik meg, akkor viszont PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is beszerezhetjük majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)