Hirdetés

E3 2019 - akarsz lövöldözős árkádgépet az otthonodba?

|

A Devolver Digital Enter the Gungeon: House of the Gundead című játéka arcade gépeken lesz játszható, és akár saját otthonodba is rendelhetsz belőle.

Hirdetés

A Devolver szeretné, ha mindenki átélhetné a fénypisztolyos lövöldözés élményét, így nem csak megalkottak egy ilyen mókát, hanem mindenki számára elérhetővé is tették. Persze ehhez egy 5000 dolláros arcade gépet is vennünk is kell, de ki akad fent ilyen apróságokon?

Hirdetés

A játék egyébként egy dungeon crawler lövölde, amiben egyedül vagy egy haverunkkal lövöldözhetünk élőholtakra. Új fegyvereket oldhatunk fel, kibukfencezhetünk az ellenfelek lövedékei elől, és idővel szembeszállhatunk majd a Gungeon legendás őrzőivel is.

A gépek először jövő év elején fognak felbukkanni az árkád termekben, később pedig otthonra is megrendelhetjük majd őket a fejlesztő Griffin Aerotechtől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)