Hirdetés

E3 2019 - rengeteg új tartalmat és battle royale módot kap a Fallout 76

|

A Bethesda tisztában van vele, hogy nem indult jól a Fallout 76, de mindent megtesznek azért, hogy ez változzon. Már mától belekóstolhatunk az újdonságokba.

Hirdetés

Sok felháborodást okozott a Fallout 76 a közösség körében, viszont a Bethesdának esze ágában sincs feladni, és a felhasználók visszajelzéseire hallgatva úgy bővítik a játékot, ahogyan azt a játékosok szerették volna: több, változatosabb tartalommal. Meg emberi NPC-kkel.

Hirdetés

Amint azt a fejlesztők leszögezték, a Fallout 76 első éve az új világ felfedezéséről szólt, a második viszont a túlélőkről fog, így többek között visszatérnek az emberi NPC-k, akikkel interakcióba léphetünk és összetett párbeszédeket folytathatunk Számos változtatásra és bővítésre számíthatunk, az ingyenes Wastelanders frissítés alapjaiban változtatja meg a játékot.

A legérdekesebb újítás viszont egyértelműen egy új játékmód, amelynek keretében a Vault 51-ben tölthetjük be az Overseer szerepét, már ha más játékosok ki nem nyírnak előtte. Ez ugyanis egy battle royale mód lesz, ahol a többi felhasználó mellett a szörnyek is becsatlakoznak a buliba. 52-en játszhatják egyszerre.

A legjobb hír, hogy mindebbe bele is kóstolhatunk, ugyanis június 10. és 17. között ingyenesen kipróbálható a Fallout 76, ezáltal a battle royale mód is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)