Hirdetés

E3 2019 - spectator módot és új eseményt kap a For Honor

|

Még mindig nem hagyja magára szamurájos-lovagos-vikinges játékát a Ubisoft.

Hirdetés

Két évvel ezelőtti megjelenésekor valószínűleg kevesen gondolták, hogy akkora sikert arat majd a For Honor, amekkorát sikerült neki. Persze ehhez kellett, hogy folyamatosan érkezzenek az újdonságok, meg biztosan használt pár ingyenes hétvége is, valamint azok a napok, amikor a teljes játékhoz ingyen juthattunk hozzá.

Hirdetés

Hamarosan két újdonságra számíthatnak a játékosok. Az egyik a spectator mód, mely valamikor az idei év folyamán kerül be a játékba. Természetesen arra használhatjuk, hogy madártávlatból figyeljük az összecsapásokat. Nem lehetetlen, hogy ezzel a Ubisoft a For Honor e-sport jellegét kívánja erősíteni.

Emellett mától június 27-éig tart a Shadows of the Hitokiri esemény, melynek keretében a korlátozott ideig elérhető Soul Rush módban harcolhatunk exkluzív jutalmakért. Az a csapat győz, amely a legtöbb lelket gyűjti be a végére. Egyébként a vikingek és szamurájok esnek egymásnak Kaidanban, egy sötét faluban, amit az új karakter, Sakura áldozatainak szellemei járnak át. Ha többet szeretnétek tudni, ezt az oldalt ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)