Hirdetés

E3 2019 - végre életjelet adott a GreedFall

|

A The Technomancer fejlesztőinek fantasy szerepjátékáról egy új előzetesnek köszönhetően tudhattunk meg ezt-azt.

Hirdetés

2017-ben bejelentették, de azóta alig esett szó a Spiders csapatánál készülő, az eddig látottak alapján nagyon izgalmas GreedFallról. Most viszont, az E3 alkalmából a kiadó Focus Home Interactive kiadott egy, a sztorival foglalkozó videót.

Hirdetés

A 17. század inspirálta környezetben játszódó szerepjátékban különféle szörnyekkel nézhetünk majd szembe. A régi világot elhagyó telepesek, zsoldosok és kalandorok egy varázslattal átszőtt, új szigeten találják magukat, ahol egy a korábbi otthonukat elpusztító, szörnyű járványra keresnek gyógymódot. Az őslakosok persze nem fogadják kitörő örömmel az ismeretlen népeket. Fontos döntéseket kell majd hoznunk, a megtévesztés, a diplomácia útja és a harc mind-mind más végkimenetelt eredményeznek. A megjelenést 2019 szeptemberére várhatjuk, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on fogunk tudni játszani.

Simán lehet, hogy ez is olyan meglepetést okoz majd, mint a szintén a Focus Home segítségével megvalósuló A Plague Tale: Innocence. Érdeklődve várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)