Hirdetés

E3 2019 - új traileren a Remnant: From the Ashes

|

A PC Gaming Show-n egy újabb látványos traileren nézhettük meg a Gunfire Games poszt-apokaliptikus alkotását.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt már láthattunk jeleneteket a Gunfire Games érdekes, procedurálisan generált elemekre épülő játékából, viszont most a PC Gaming Show nézői is kaptak egy újabb kedvcsinálót.

Hirdetés

A Remant: From the Ashes egy kooperatív játék, amelyben egy szörnyek által lerohant világban kell helytállnunk két bajtársunk segítségével. Alapvetően nem kötelező pajtásokkal játszanunk, de a fejlesztőcsapat szerint erősen ajánlott, ha szeretnénk növelni a túlélési esélyeinket. Hogy miért is fontos ez? Elég csak megnézni a játék legújabb előzetesét, ami tökéletesen illusztrálja, hogy mi történik azokkal, akik nincsenek résen:

A Remnant: From the Ashes megjelenése augusztus 20-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)