Hirdetés

Megvan az E3 2019 időpontja

|

Szép volt, jó volt, köszönünk mindent, ideje elindítani a visszaszámlálást a jövő évi E3-ra. Statisztikánk is van az idei rendezvényről.

Hirdetés

Az idei Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárja kapuit. A rengeteg bejelentés, trailer, és interjú után mindenki hazatér, hogy elkezdjen készülődni a jövő évre. Mert bizony már meg is van a 2019-es E3 időpontja.

Hirdetés

A következő E3 2019. június 11-13-ig tart majd, és ugyanott lesz, mint minden évben, a Los Angeles Convention Centerben.

Az idei esemény 69 200 látogatót vonzott be, akik boldogan járkáltak a 200 kiállító között. A 200-ból egyébként 85 most vett részt először az E3-on. Az ESA elnöke szerint az idei esemény hatalmas siker volt.

A Cyberpunk 2077 volt az idei show talán legnagyobb dobása, megszórva egy elképesztő nézettséget produkáló Fortnite versennyel és némi The Last of Us II-vel. Nektek mi volt a kedvencetek az idei felhozatalból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)