Hirdetés

E3 2019 - ilyen dalokra rázhatjuk majd a Just Dance 2020-ban

|

A Ubisoft az elmaradhatatlan, kínos táncbemutatóval emlékeztetett minket arra, hogy folytatódik az idén tízéves Just Dance széria.

Hirdetés

Nem múlhat el E3-as Ubisoft konferencia szürreális pillanatok nélkül, ezúttal viszont jó oka volt a Ubisoftnak vegyes mozdulatokkal és dallamokkal ingerelni az érzékeinket, ugyanis a Just Dance franchise már a 10. évfordulóját ünnepli. 

Hirdetés

Elsőként visszaemlékeztek az elmúlt tíz évre a széria legjelentősebb momentumaival: 

Ezenkívül ízelítőt kaptunk abból is, hogy milyen zenékre táncolhatunk majd az új epizódban. Többek között Blackpink, Ariana Grande és Skrillex szolgáltatja majd a talpalávalót: 

A Just Dance 2020 november 5-én fog megjelenni PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Wii-re, valamint Google Stadiára. Kezdetben 40 zeneszámot tartalmaz majd, valamint hozzáférést biztosít több mint 500 dalhoz a Just Dance Unlimiteden keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)