Hirdetés

E3 2019 - megvan a Link's Awakening megjelenési dátuma, beépített dungeonszerkesztőt is kap

|

Igaznak bizonyult a korábbi szivárgás, pontosan azon a napon kerül a boltok polcaira, amit ma túl korán elárult az Amazon Japan.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Link's Awakening teljesen új köntösben fog megjelenni a Nintendo Switchre még idén szeptemberben - azaz igaz volt a mai szivárgás. A játék nem csak grafikailag újul meg, de egy könnyen kezelhető, beépített dungeonszerkesztőt is kap.

Hirdetés

Ez a funkció a Nintendo Directre készült trailerben mutatkozott be, és kő egyszerűnek tűnik. Reméljük, hogy megoszthatjuk majd a haverokkal is a dungeonjeinkat, hogy magunk gyárthassunk majd tartalmat a  Zelda rajongói közösség tagjainak.

A The Legend of Zelda: Link's Awakening szeptember 20-án érkezik a Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)