Hirdetés

E3 2019 - 8 percnyi Man of Medan játékmenet futott be

|

Már tényleg nem kell sokat várni a megjelenésig, de egy újabb Man of Medan gameplay nehezíti meg a ránk váró nyarat, amelynek a végén végre fejest ugorhatunk az Until Dawn-szerű horrorba.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon megfogott az Until Dawn fejlesztőinek új játéka, mivel a játékmechanikai elemei jól láthatóan hasonlítanak a nagy kedvencben megismert sémákhoz. A Supermassive Games ráadásul történetmesélésben sem rossz, szóval minden adott a sikerhez, de ha még bizonytalanok vagytok, akkor még megtekinthető egy új gameplay videó is.

Hirdetés

Az E3 2019 is remek alkalom volt arra, hogy a készítők bemutassanak egy közel 8 perces játékmenet videót a Bandai Namco új horrorsorozata, a The Dark Pictures Anthology élményéből, engem nem tántorított el, nektek pedig remélhetőleg kedvet csinál.

A Man of Medan megjelenés augusztus 30-án várható. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)