Hirdetés

E3 2019 - új traileren a cápás RPG, a Maneater

|

A Tripwire furcsa játékához a tavalyi E3 után idén is egy hangulatos kedvcsinálót kaptunk.

Hirdetés

A Tripwire a 2018-as E3-on leplezte le a az úgynevezett "shark-PG"-t, amelyben egy cápát irányítva kalandozhatunk és pusztíthatunk a világban. Már akkor is csak vakartuk a fejünket, hogy ez a merőben rendhagyó koncepció hogyan is lesz majd képes testet ölteni, de a jelek szerint tényleg nagyon szórakoztató a cápalét. 

Hirdetés

A Maneater idén is kapott egy roppant hangulatos trailert, amelyben bemutatták a játék főgonoszát, a hatalmas fejhallgatóján a Mississippi Queen-t bömböltető halász-cápavadászt. Nézzétek meg ti is, milyen marcona fickóról van itt szó.

A Maneater pontos megjelenési dátumát egyelőre nem tudni, de a Tripwire még a következő E3 előtt szeretné kiadni a játékot. Nektek hogy tetszik a cápás RPG?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)