Hirdetés

E3 2019 - új Marvel Ultimate Alliance 3 trailer jött, lesz Season Pass is

|

Többek között a Fantasztikus Négyes is csatlakozni fog a pixelesített Marvel-hősökhöz.

Hirdetés

A Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order tipikusan az a játék lesz, amely sokakat arra ösztönözhet, hogy beruházzon egy Nintendo Switchre, ugyanis a széria legújabb része exkluzív lesz.

Hirdetés

A Marvel Ultimate Alliance 3 számos marveles szuperhőst és gonoszt felvonultat már az alapfelhozatalában is, azonban a Nintendo Direct E3-as kiadásában megerősítésre került, hogy érkezni fog egy Season Pass is, amely három részből fog állni: az egyik a Marvel Knightsra, a másik az X-Menre, a harmadik pedig a Fantasztikus Négyesre fókuszál majd. Íme egy kis ízelítő belőle: 

A Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order megjelenése július 19-én várható, a Season Pass pedig valamikor az ősszel érkezhet meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)