Hirdetés

E3 2019 - a Marvel's Avengers kampányát csak egyedül lehet majd játszani

|

A sztorit egyedül nyomhatjuk végig, a coop lehetőségek csak a mellékküldetésekre és a kampány utáni tartalomra vonatkoznak.

Hirdetés

Az IGN.com csapata kipróbálhatta az E3-ra kivitt, zártajtók mögött elérhető Marvel's Avengers demót. Már ott is feltűnt nekik, hogy a kampány játszható darabkájában fel sem merült a multi lehetősége, de itt még érthető volt a dolog. Viszont akkor már ideje volt tisztázni ezt az egyáltalán nem elhanyagolható kérdést.

Hirdetés

A demóban ugyanis a játékosok azt a missziót nyomhatták végig, amit a trailerben is láthattunk. A Golden Gate híd támadása alá kerül, és a Bosszúállóknak kell megvédeniük azt. A harc során a játék váltogatja a karaktereket, és végül összeereszt a Taskmasterrel. Az egész küldetés egy filmszerű élmény, ami az Uncharted vagy a Tomb Raider pályáit idézi, ez az oka annak, hogy a készítők nem akartak csapatban történő töketlenkedést a pályán. Kérdés persze, hogy ez mennyire okés a játékosoknak?

A kaland után aztán az IGN-es srácok kikérdezték a vezető harc dizájnert, Vincent Napolit és a kreatív vezetőt, Shaun Escaygot a multis lehetőségekről. Ők elmagyarázták, hogy ahogy haladsz előre a kampánnyal, úgy nyílnak majd meg egyes mellékküldetések, azokat nyomhatod majd 1-4 fős csapatban, de a sztorifeladatokat egyedül kell csinálnunk. A mellékküldetéseknek lesznek saját történeteik, de nem fognak közvetlenül kapcsolódni a sztorihoz. Itt kiválaszthatod majd, hogy melyik hőssel akarsz játszani (fókuszálhatsz mondjuk csak Iron Man szintezésére és fejlesztésére, ha ezt szeretnéd) és minden mellékküldetés játszható lesz szólóban is.

A Marvel's Avengers megjelenés 2020. május 15-én várhat PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)