Hirdetés

E3 2019 - a Marvel's Avengersben nem lesz loot box és vásárolható előny

|

Az új hősök és régiók ingyenesek lesznek, és extra erőre sem lehet majd pénzt költeni. Azért ez így biztató, nem?

Hirdetés

Azért abban szinte biztosak lehetünk, hogy a Marvel's Avengersben lehet majd pénzt költeni valamire, de véletlenszerű zsákmányt kínáló dobozokra, vagy direkt erőre biztosan nem - erősítették meg az alkotók. Ezzel tehát a legégetőbb kérdések terén megnyugodhat a közönség. 

Hirdetés

Mivel egy online coop és szolgáltatás alapú játékról lesz szó így ez sokaknál fontos pont lehet, de a Crystal Dynamics fejlesztői nem győzték hangsúlyozni, hogy nincs mitől tartanunk. Azért mi egy picit gyanítjuk, hogy az igazán lazán kinéző Iron Man páncélokért ki kell nyitnunk majd a tárcánkat, de egyelőre hivatalos nyilatkozat még nem volt a mikrotranzakciós lehetőségekről. Annyi bizonyos, hogy nem egy mobiljáték üzleti modelljére alapozzák a Marvel's Avengers stratégiáját, a később érkező hősök és területek is ingyenes frissítéssel érkeznek majd, és ennek csak örülni tudunk. 

Alig várjuk, hogy még többet láthassunk a játékról, mert bár az első trailer nagyon menő volt, túl sokat nem tudtunk meg a játékmenetről. Béta elsőként a PS4 játékosoknak fut majd be, remélhetőleg hamarosan többet tudunk majd az élményről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)