Hirdetés

E3 2019 - nézd meg a Marvel's Avengers nem gyenge szinkroncsapatát

|

Lehet, hogy a látvány nem a megszokott filmes hatást kelti, de kedvenc bosszúállóinkat jól ismert szinkronszínészek fogják megszólaltatni.

Hirdetés

Ma hajnalban bemutatkozott a Marvel's Avengers, amiben Captain America, Iron Man, Thor, Hulk és Black Widow kalandjait élhetjük át. Az ikonikus képregényhősöket természetesen A listás szinkronszínészek fogják megszólaltatni, ami alapjaiban dobja fel a koncepciót azért.

Hirdetés

Elég impozáns a lista, aki kicsit is foglalkozott játékokkal az utóbbi években, egészen biztosan felismer pár szereplőt legalább:

- Hulk: Troy Baker
- Captain America: Jeff Schine
- Thor: Travis Willingham
- Black Widow: Laura Bailey
- Iron Man: Nolan North

A csapat összeült egy kis beszélgetésre a bejelentést követően, amiből ugyan túl sok nem derült ki (leszámítva azt, hogy Travis megerősítette a tényt, miszerint egy saját, eredeti történetről van szó), de legalább arcokat és neveket is tudunk már társítani a játékbeli karakterek mellé.

A Marvel's Avengers megjelenés 2020. május 15-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)