Hirdetés

E3 2019 - érkezik a Tales of Arise, íme az első trailer

|

A nagy múltú japán szerepjáték sorozat jövőre egy újabb epizóddal bővül, amihez már meg is érkezett az első előzetes.

Hirdetés

Már a konferenciát megelőzően is lehetett hallani arról, hogy idén bejelentik a hosszú múltra visszatekintő Tales of sorozat legújabb epizódját, viszont a Microsoft E3-as prezentációján hivatalosan is bemutatták a játékot, ráadásul egy látványos előzetes kíséretében, így a rajongók könnyes szemüket törölgethették másfél percen keresztül. Okkal.

Hirdetés

Bár nagyon sok minden nem derül ki az előzetesből, a sorozat korábbi részeiben jártas rajongók észrevehettek néhány fontos részletet, főleg a harcrendszert illetően: míg az eddigi epizódok főleg tradicionális JRPG szokásokat követtek, a Tales of Arise látszólag sokkal többet merít a modern akció-szerepjátékokra jellemző valós idejű harcrendszerekből.

A játékmenettel ellentétben a történetről sajnos semmit sem tudunk meg az előzetesből azt leszámítva, hogy a sztori a "rise up", vagyis "lázadj fel" mottó köré fog majd épülni és főhőseink látszólag menekülnek valaki (vagy valami?) elől.

A Tales of Arise megjelenés valamikor 2020-ban várható PC-n és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik? Ismeritek a sorozat korábbi darabjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)