Hirdetés

E3 2019 - új traileren a Way to the Woods

|

Anthony Tan ígéretes játéka a Microsoft konferenciáján is megmutatta magát, mi pedig továbbra is csak ámulunk. Journey rajongóknak kötelező!

Hirdetés

Már évek óta ámuldozva várjuk a Way to the Woods című indie csodát, amely nagyrészt egyetlen egy személy, Anthony Tan keze munkáját dicséri. Bár a játék csak valamikor jövőre jelenik meg, idén is megnézhettünk egy rövid, de hangulatos előzetest.

Hirdetés

Még 2015-ben hallottunk először Tan játékáról (aki egyébként korábban a Job Simulatoron dolgozott) és míg akkor az ifjú fejlesztő még nem volt biztos abban, hogy adottak a körülmények a játék befejezéséhez, viszont mostanra már határozottan kijelenthető, hogy a Microsoft igyekszik megadni a kellő támogatást a fejlesztéshez.

Maga a játék egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol két szarvas próbálja megtalálni a haza vezető utat, miközben ételt és menedéket próbálnak találni. A Way to the Woods látványvilágán egyértelműen érződik a thatgamecompany csapatának ihletése, így ha szerettétek az olyasmi játékokat, mint a Journey, akkor mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni a fejlesztést.

A Way to the Woods megjelenése valamikor jövőre várható PC-n és konzolokon, aki pedig rendelkezik Xbox Game Pass előfizetéssel, az már megjelenéskor lecsaphat majd rá. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)