Hirdetés

E3 2019 - a The Witcher 3 hamarosan Switchre is megjelenik

|

Aki még mindig nem játszotta a The Witcher 3-at, annak most már valóban nem lehet kifogása, ugyanis hamarosan bárhova magunkkal vihetjük.

Hirdetés

Az E3 előtt meg rengeteg forrásból lehetett hallani a pletykát, amely szerint a The Witcher 3 egyszer Nintendo Switchre is megjelenik, viszont a japán cég konferenciáján most végre valóban megerősítést nyertek az előzetes információk.

Hirdetés

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (amely értelemszerűen tartalmazza a kiegészítőket) Nintendo Switchre is megjelenik és bár konkrét dátumot nem tudtunk meg, azt azért elárulták, hogy még valamikor idén várható az érkezése.

Arra már korábban is lehetett számítani, hogy a Nintendo konzolján nem tudják majd kihozni a játékból ugyanazt a részletességet, amelyet a nagyobb platformokon már megszoktunk, de a trailer alapján szerencsére egyáltalán nem játszhatatlan a végeredmény.

Nektek mennyire jön be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)