Hirdetés

E3 2019 - Nintendo Direct élő közvetítés

|

A Nintendo idén teljes mértékben a Switchre koncentrál, így az E3-as prezentációja is a hibrid konzol újdonságairól fog szólni.

Hirdetés

Szépet ment a 3DS, de itt az ideje nyugdíjba küldeni. Régóta pletykálják, hogy a Switchből készül majd olyan változat, ami kiválthatja a kis handheld konzolt, de hivatalos infók szerint ha lesz is ilyen, nem az E3-on mutatják be.

Hirdetés

A Nintendo idén is a szokásos menetrend szerint tartja E3-as programját. Június 11-én este 18:00-kor lemegy egy Nintendo Direct a bejelentésekkel, várhatóan ekkor hallunk majd a Pokémon Swordről és Shieldről, az Animal Crossingról, a Link's Awakening remake-jéről, a Luigi's Mansion 3-ról, a Super Mario Maker 2-ről, és talán a Metroid Prime 4-ről, ami még sokára jelenhet meg. Ezt a Treehouse fogja követni,  június 11-13. között folyamatosan pörögnek a livestreamek, melyekből még jobban megismerhetjük a játékokat.

A Directet és a Treehouse-t itt lehet majd követni:

Watch live video from Nintendo on www.twitch.tv

Az E3 minden hírét megtaláljátok aloldalunkon, a többi livestream időpontját pedig ezen az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)