Hirdetés

E3 2019 Nintendo esélylatolgatás - új Switch és rengeteg exkluzív?

|

Az E3-at felvezető videósorozatunk utolsó részében abból mesélünk, mit várunk a Nintendótól.

Hirdetés

Az elmúlt napokban a 2019-es E3 (és termetesen az EA Play, ami mint tudjuk, egy teljesen különálló rendezvény) összes nagy sajtókonferenciája és élő közvetítése kapcsán szállítottuk nektek az esélylatolgatós videókat. A sort a Nintendo zárja, az alábbi felvételen arról beszélgettek a srácok, hogy mikre számítanak a japánok háza tájáról.

Hirdetés

Minden bizonnyal kiemelten fontos szerephez jut majd a Nintendo livestreamje során a Super Mario Maker 2, valamint a Pokémon Sword, illetve Shield, de ezeken felül is várunk még azért bejelentéseket, sőt mi több, meglepetéseket is a japánoktól. Kétségtelen ez az E3 is izgalmas lesz Nintendo fronton, még az is lehetséges, hogy megvillantják nekünk a Switch konzolok legújabb verzióit. 

Amennyiben a korábbi E3-as esélylatolgató videóinkat is meg szeretnétek nézni, akkor bökjetek erre a linkre, ami egészen a kapcsolódó lejátszási listáig repít benneteket. Természetesen az E3 során folyamatosan érkezünk majd az expóhoz kapcsolódó videós tartalmakkal, ha pedig nem szeretnétek még csak véletlenül sem lemaradni ezekről, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)