Hirdetés

E3 2019 - a Nintendo ügyvédekkel köszönt rá az egyik nagy E3 szivárogtatóra

|

A Nintendo megelégelte, hogy Sabi komoly infókat szivárogtatott ki a show előtt, és ráküldte az ügyvédeit.

Hirdetés

A Nintendo ügyvédje egy felszólítás keretében kötelezte Sabit arra, hogy azonnali hatállyal szüntesse meg a céggel kapcsolatos információk szivárogtatását, különben komoly jogi következmények elé nézhet. A hírek szerint kiderítették a Twitter felhasználónév mögötti valódi nevet és címet is.

Hirdetés

A Nintendo egyébként nem véletlenül pörgött rá a srácra. Ha végignézzük a Twitter profilját,  akkor látható, hogy Keanu Reeves felbukkanásától a Ghostwire Tokyo bejelentéséig mindent eltalált. A mostani felszólítás csak azt tiltja meg Sabinak, hogy a Nintendo bejelentésekkel kapcsolatos infókat ossza meg, így a többi kiadóról egyelőre szabadon csicsereghet.

Minden E3 előtt be szoktak pörögni a pletykák és szivárgások, és míg általában a felük sem igaz, addig idén szokatlanul sok valódi infó került ki a közösségi hálózatokra még idő előtt. Ezt valószínűleg hamarosan a többi cég is meg fogja elégelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)