Hirdetés

E3 2019 - a Nintendo idén sem tart nagyszabású előadást, de ismertetni fogja a terveit

|

Nem változtatnak a megszokott módszeren, lényegében minden marad a régiben.

Hirdetés

Szinte hagyománnyá vált, hogy az E3-on a nagyobb stúdiók képviselői kiállnak a színpadra, és egy saját bemutató keretén belül ismertetik újdonságaikat a nagyérdeművel. A Nintendo viszont már jó pár éve szakított ezzel a módszerrel, és a jelek szerint idén sem fog visszatérni hozzá.

Hirdetés

Az még titok, hogy pontosan mit tervez a japán óriás az idei E3-ra, viszont azt megtudtuk, milyen formában fogja tálalni a bejelentéseket. A vállalat elnöke, Shuntaro Furukawa elárulta, hogy folytatják a néhány éve bevett szokásukat, és ezúttal is egy videó formájában fognak beszámolni nekünk az újdonságokról. A prezentációban szó esik majd arról, hogy milyen játékokat terveznek piacra dobni a jelenlegi pénzügyi év során, és természetesen alaposabban meg is ismerhetjük majd ezeket az új címeket.

Szerintetek milyen bejelentésekkel készül a Nintendo?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)