Hirdetés

E3 2019 - a Bethesda is megvillantotta saját streaming technológiáját

|

Az Orion másképp működik, mint a Stadia vagy az xCloud, inkább kiegészíti azokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, mindenki páros lábbal száll bele a streamingbe, és mindenki másképp képzeli el. Abban nagy az egyetértés, hogy a játékosok épp feltétlenül kielégítendő vágya konzolos játékokat játszani okostelefonokról és táblagépekről, de arról megoszlanak a vélemények, hogy hogyan garantálható a stabil kapcsolat.

Hirdetés

Az id Software már évek óta dolgozik az Orionon, mellyel csökkenthető a lag, valamint kisebb sávszélesség és kevesebb erőforrás is elég lehet a kielégítő játékélményhez. Az Orion a játékok motorjait optimalizálja, hogy egyes számítások ne a netkapcsolatot terheljék, és így garantál 4K-s felbontást és a stabil 60 fps-t. Nem azért készült, hogy rivalizáljon mások megoldásaival, hanem hogy segítse azokat. Elvileg 40%-kal csökkenti a netsebesség-igényt, 30%-kal növeli az átvitt videó kódolásának sebességét, valamint használata esetén 20%-kal kevesebb számításra van szükség. A Doom Slayers Club tagjai még idén kipróbálhatják, milyen a 2016-os Doommal játszani a technológiát használva. Bízunk benne, hogy ha jól működik, sokan alkalmazzák majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)