Hirdetés

E3 2019 - az Overcooked 2 következő DLC-je parássá teszi a főzést

|

Az új szakácsok között vannak vámpírok, vérfarkasok és szellemek. Ennyiből már valószínűleg kitaláljátok a Night of the Hangry Horde tematikáját, ami már el is rajtolt az Overcooked 2 legújabb kiegészítőjeként.

Hirdetés

Az Overcooked 2 fejlesztői nem hagyják pihenni a kedvenc főzős coop partijátékunkat, folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb DLC-k, és a Ghost Town Games nem fog leállni a játék támogatásával közeljövőben. Ezt legutóbb az idei E3-on bizonyították, ahol sikerült lenyűgözni mindenkit legújabb ötletükkel, hogy ránk hozzák a frászt a konyhában.

Hirdetés

A csapat a Nintendo Treehouse streamjében tűnt fel, elhozták az új, horror témájú tartalmi csomagjukat, amit aztán élőben be is mutattak. A vámpírokon és vérfarkasokon túl egy új mechanikát is hoz a csomag, a guillotine-t, ami gyakorlatilag egy automatikus vágódeszkaként üzemel az Overcooked 2 nem éppen emberbarát konyháiban.

Egy új játékmód, a Horde Mode is a DLC-vel érkezik, amiben visszatérnek az Unbreadek. Az éhes szörnyek addig zaklatnak majd bennünket, amíg pukkanásig nem etetjük őket, vagy be nem törnek a konyhánkba. Az új tartalmakból itt láthattok játékmenet bemutatót:

A legjobb része ennek a DLC-nek, hogy már ti magatok is kipróbálhatjátok. A Night of the Hangry Horde már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, szóval a műfaj rajongóinak jól fog telni a hétvégéje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)