Hirdetés

E3 2019 - újabb infók derültek ki a Borderlands 3-ról

|

A játék kreatív rendezője a PC Gaming Show-ra is ellátogatott, hogy megosszon néhány érdekes és vicces részletet.

Hirdetés

A Borderlands 3 egyértelműen az idei év egyik legjobban várt játéka, szóval egyáltalán nem bántuk, hogy a különféle trailerek mellett érdekes infómorzsákra is jutott idő a PC Gaming Show keretein belül. 

Hirdetés

Többek között a játék kreatív rendezője, Paul Sage is vendégeskedett a PC Gaming Show színpadán, hogy megosszon néhány jópofa részletet a játékról. Az egyik legfontosabb dolog amit elárult az, hogy több olyan Vault is lesz a játékban, ahol csak több fázison keresztülverekedve tudjuk majd legyűrni a bosst, illetve hogy a korábbról ismert Badass Rank helyett ezúttal egy Guardian Rank nevű rendszeren keresztül fejlődhetünk. Ennek segítségével új képességeket és skineket oldhatunk majd fel.

Ugye a játék egyik legfontosabb vonása, hogy a véletlenül generált fegyverekből mennyi őrült kombinációval találkozhatunk, erről a témáról is beszélt egy kicsit a rendező:

"Nem sokat beszéltünk eddig a gránátokról, pedig imádom őket. Eddig minden gránátunk legfeljebb egyféle jellemzővel rendelkezett egyszerre, viszont most úgy döntöttünk, hogy minden tulajdonságot kombinálunk. Valamelyik nap eldobtam egy gránátot ami pattogott, odaragadt dolgokhoz, felrobbant és fegyvereket sütött el, miközben repült. Rengeteg gránátunk van."

Bár az időkeret szűkös volt, azért jutott idő egy gyors kérdezz-felelekre is, ahol Sage többek között elárulta, hogy 50 lesz a legmagasabb elérhető szint a megjelenéskor, lesznek párbajok (és más PVP opciók), valamint kiderült, hogy nem kérdez hülyeséget aki afelől érdeklődik, hogy Maya új társa egy Szirén-e. Arról már sajnos nem beszélt, hogy megsimogathatjuk-e a fegyverünket, mert állítása szerint nem akar ítélkezni senki felett. Mókás fickó ez a Paul Sage, meg kell hagyni.

A Borderlands 3 megjelenése idén szeptember 13-án várható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on valamint a Google Stadián. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)