Hirdetés

E3 2019 - PC Gaming Show élő közvetítés

|

Most sem számítunk nagy meglepetésekre, de lehet, hogy idén megtörik a PC Gaming Show eddigi szériája.

Hirdetés

2015 óta minden évben megszervezik a PC Gaming Show-t, de eddig még egyszer sem tettük le a hajunkat tőle. Ez nem jelenti, hogy az idei évben sem lesz ebben változás, de csak mérsékelt izgalommal várjuk a Day9 vezette műsort.

Hirdetés

Ebben az évben az Epic Games a fő támogató, de beszállt az E-WIN, a Frontier, a Funcom, a Paradox Interactive, a Perfect World Entertainment, a Rebellion és a Tripwire Interactive is, akik várhatóan szinte mind mutatnak valamit. A kisebb kiadók és fejlesztőcsapatok közül egyelőre az Annapurna, a Chucklefish, a Digital Extremes, a Digital Uppercut, a Fatshark, a Fellow Traveller, a Modus Games, a Raw Fury és a Re-Logic jelenlétét erősítették meg.

Watch live video from PCGamer on www.twitch.tv

Az E3 minden sajtókonferenciájának időpontját, és azt, hogy hol fogjátok tudni élőben nézni, megtaláljátok ebben a cikkben, híreinket pedig itt kereshetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)