Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a PC Gaming Show?

|

Még nálunk is teljesen emberi időben futott, szóval senki nem mondhatja, hogy édesdeden átaludta az E3 2019 PC Gaming Showját. Hogy közben elaludt-e esetleg, az más kérdés, erről most ti fogtok szavazni.

Hirdetés

Sajnos minden évben kicsit mostoha a PC Gaming Show helyzete, szerintünk rendszerint kínos műsor keretében mutatnak túl kevés és érdektelen címet, szerencsére idén legalább pár érdekes játékkal sikerült azért összeakadni. Nem gondoljuk, hogy ez a platform csak ennyit érdemelne, ezért persze van bennünk némi előítélet, de most a ti véleményetek számít a kérdésben, amit alább kommentben fejthettek ki, vagy a kényelmesség kedvéért szavazhattok is, hogy lássuk a nagy képet.

Hirdetés

Ha esetleg lemaradtatok volna, akkor véleményalkotás előtt  a felhozatalról, vagy esetleg megnézni a teljes showt, ha esetleg van rá időtök, aztán felzárkózott és kiművelt felhasználóként visszajelezni:

Szóval akkor most ti jöttök:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)