Hirdetés

E3 2019 - angol szinkronos Persona 5 Royal trailert villantottak

|

A Persona 5 nyugati rajongói is kaptak egy kis szeretet az E3 alatt.

Hirdetés

Ugyan új dolgokat nem tudtunk meg az E3-as Persona 5 Royal trailerből, legalább kedvenc angol szinkronszínészeink hangjával élvezhetjük azt, és legalább kiderült, hogy hogyan hangzik majd az új karakter, Kasumi Yoshizawa az angol verzióban.

Hirdetés

Matthew Mercer, Erika Harlacher, Cassandra Morris, Max Mittelman és mindenki más visszatér, akik a Persona 5 alapverziójáért felelt, ráadásul úgy tűnik, hogy a Jokert játszó Xander Mobus is többet csinált ezúttal, mint nyekergett párszor egy stúdiómikrofonba.

Sajnos pontos nyugati megjelenés még mindig nincs, de 2020-ban valamikor biztosan megjelenik Persona 5 Royal. Sajnos a végtelen mennyiségű új dialógus és cutscene jelentősen lassítja a lokalizációt, ami azt jelenti, hogy több hónapig is eltarthat mire ideér a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)