Hirdetés

E3 2019 - még Phil Spencernek is hiányzott a Sony

|

Az E3 sokkal csendesebbnek és laposabbnak hatott a Sony jelenléte nélkül, ezt még az Xbox feje is megérezte.

Hirdetés

Azt mind tudtuk, hogy az E3 sokkal unalmasabb lesz, ha a PlayStation háza tájáról semmilyen infó nem érkezik, és a sajtókonferenciájukon is rendszerint elég jól éreztük magunkat. Phil Spencer, a Microsoft gaming részlegének alelnöke is hasonlóan érez, aki a Giant Bomb  újságírójának egy interjú során bevallotta, hogy igenis hiányolta a nagy riválist az E3 2019-ről.

Hirdetés

Spencer az interjú alatt nem kertelt:

"Én szeretném, ha a Sony itt lenne. Az E3 nem olyan jó nélkülük."

A Microsoft egyébként hozott vagy 60 játékot, és mesélt a streaming szolgáltatásáról és a következő generációs konzoljáról is (bár sokkal kevesebbet, mint szerettük volna). Ettől függetlenül Spencer szerette volna a helyszínen látni a PlayStation képviselőit is, mert szerinte az E3 egy tökéletes alkalom arra, hogy összejöjjön az ipar és megmutassák a világnak, mit tudnak, mi a szerepük.

"Ki kell állnunk ennek a művészeti ágnak a képviselőiként, és el kell magyaráznunk, hogy nem csak esetlen kölkök vagyunk, akik egész nap a pincében szidják egymást, és fejbe akarnak lőni mindenkit."

Szinte biztos, hogy a Sony majd visszatér jövőre, már csak azért is, mert szinte biztos, hogy 2020 a next-gen konzolok éve lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)