Hirdetés

E3 2019 - megjelenési dátummal jött az új Planet Zoo trailer

|

Hamarosan elkezdhetjük építgetni a saját állatkertünket.

Hirdetés

Nemsokára elkezdhetjük megépíteni a saját állatkertünket a Planet Zoo segítéségével. A játék sajnos le fog csúszni a nyári szezonról, de legalább még idén meg fog jelenni, ezzel vigasztalódhatnak azok, akik már alig várják, hogy végre elefántokat etessenek és még sokféle egyéb módon gondozzák a vadvilág képviselőit. 

Hirdetés

A játék új trailere komoly figyelmet fordított az állatok viselkedésének bemutatására. A videó fele szinte csak az életvitelükkel foglalkozott, ami egyrészt nagyon cuki, másrészt viszont szépen példázta, hogy mire képes a Planet Zoo grafikai motorja.

A Planet Zoo megjelenése 2019. november 5-én lesz esedékes PC-re. Addig még van időtök gyűjtögetni a saját állatkertetek megnyitójára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)