Hirdetés

E3 2019 - felújított változatot kap a Commandos 2 és a Praetorians

|

Videón láthatjuk a Kalypso Media megbízásából megújuló két klasszikust.

Hirdetés

A jelenlegi generációban nagy hangsúlyt kaptak a remasterek, és valószínűleg látunk még újrakeveréseket a következő években is. Sosem baj, ha modern rendszereken játszhatjuk régi kedvenceinket, bár akkor örülünk a legjobban, ha nem csak a látvány javul.

Hirdetés

A Commandos 2 a Yippee Entertainment munkájának köszönhetően tér vissza HD Remaster változatban, amely felfrissített grafikát és fejlettebb irányítást tartogat a rajongók számára. A kiadó szerint a projekt a lehető legjobb teljesítményt nyújtja majd a modern platformokon. A Commandos 2 HD Remaster PC-re (Steam), PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, Macre, Linuxra, valamint iPadre és Android tabletekre készül, a megjelenés pedig év végén várható. 

Ugyanezeket a fejlesztéseket ígéri a Kalypso a Praetorians HD Remaster esetében is, amelyről a Torus Games gondoskodik. Szintén 2019 végén számíthatunk rá PC (Steam), PS4 és Xbox One platformokra. Az alábbi videóban mindkettőbe belenézhettek: 

Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)