Hirdetés

E3 2019 - láthatunk majd egy Psychonauts 2 demót, Jack Black is ott lesz

|

Alig hisszük el, hogy a híres YouTuber, Jablinski Games is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A Psychonauts 2 elvileg még az idei év második felében meg fog jelenni, de nem láttunk belőle sokat a fejlesztői naplókban látható jeleneteken kívül. Ez jövő hónapban biztosan megváltozik.

Hirdetés

A Double Fine bejelentette, hogy elhozza a játék egy demóját az E3-ra, a bemutatón pedig olyan arcok is jelen lesznek, mint Tim Schafer és Jack Black. Azt nem tudjuk egyelőre, hogy mi lesz a szerepük, de biztosan nagy valami nagy dobással készülnek

Alig várjuk, de mi azért egy pontos megjelenési dátumnak is örülnénk. Egyelőre annyit tudunk, hogy a játék 2019. vége előtt fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)