Hirdetés

E3 2019 - az Xbox felvásárlás ellenére multiplatform cím lesz a Psychonauts 2

|

A Double Fine Productions mostantól a Xbox fejlesztőcsapata, de ez nem azt jelenti, hogy csak PC-re és Xbox One-ra jelenik meg a legújabb játékuk.

Hirdetés

Nemrég végre a Microsoft is rájött, hogy mindenképp megéri tehetséges stúdiókat felvásárolni, és így bővíteni az exkluzív játékok kínálatát. Legutóbb például Tim Schafer csapata, a Double Fine csatlakozott a redmondiakhoz, ezzel már 15 stúdió áll a gamer szekció szolgálatában. Persze ez a lépés felvetett néhány kérdést is.

Hirdetés

Jogosan aggódhattak a rajongók a Psychonauts 2 PlayStation 4-es megjelenése kapcsán, amikor kiderült, hogy Schafer brigádja is a Microsoft szolgálatába állt. Szerencsére a stúdió feje gyorsan eloszlatta a kételyeket, és megerősítette, hogy maradnak az eredeti terveknél, így nem csak a Microsoft masináira lesz elérhető a játék.

Ám ez később megváltozhat, ugyanis Schafer szerint a jövőben az Xboxra, a Game Passra és a PC-re fognak inkább fókuszálni, ami könnyen jelentheti azt, hogy más platformokon nem lesznek elérhetőek a Double Fine új alkotásai. Egyébként a jelek szerint a játékfejlesztő örül, hogy felkarolta őket a Microsoft, mivel ennek köszönhetően úgy csinálhatnak játékokat, hogy nem kell kiadók után kutakodniuk, ez pedig hatalmas könnyebbség lehet, ha egyébként garantálják nekik az alkotói szabadságot.

Ti milyen platformon játszotok majd a Psychonauts 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)