Hirdetés

E3 2019 - őrült újdonságokkal bővül a Rage 2

|

A Rise of the Ghosts kiegészítő új sztorit, új ellenfeleket és még az eddigieknél is vadabb dolgokat hoz magával.

Hirdetés

A Rage 2 finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket, de a Bethesda nem adja fel, hogy meggyőzzön minket arról, hogy a játék igazából jó, és számos tartalommal kívánja bővíteni az, köztük az első kiegészítővel. Az E3 tökéletes alkalmat biztosított arra, hogy ezeket prezentálják nekünk. 

Hirdetés

A heti tartalmi frissítések új cheat kódokat (például az alacsony gravitáció), járműveket (mint az Armadillo), játékmódokat, ellenfeleket és irányítható mecheket hoznak, de ezek mellett teljes gőzzel dolgoznak a játék első kiegészítőjén is, amely a Rise of the Ghosts nevet kapta és még több sztorit, fegyvereket, képességeket, felfedezésre váró területet és egy új frakció tagjaival friss, kilyuggatni való ellenséget kínál majd. A trailer ezúttal is piszok hangulatos lett, ezt szeretjük: 

A fejlesztők nem árulták el a megjelenési dátumot, de a videó leírásánál az olvasható, hogy még idén megkapjuk. Úgy legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)