Hirdetés

E3 2019 - új traileren a Control, még mindig nem értünk semmit sem

|

A Remedy legújabb játéka már egyáltalán nincs messze, de azért a srácok a rend kedvéért az E3-ra is készültek egy kedvcsinálóval.

Hirdetés

Habár a Quantum Break nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az Alan Wake és Max Payne játékokért felelős Remedy Entertainment csapatának ez egyáltalán nem vette el a kedvét a további kísérletezéstől, a srácok legújabb alkotása pedig szokás szerint rendkívül érdekes és egyedi játéknak tűnik.

Bár így a megjelenés előtt egy-két hónappal már inkább a launch trailert szeretnénk végigizgulni, a srácok úgy döntöttek, hogy az E3-as dömpinget is megtoldják egy rövidebb kedvcsinálóval, amelyben inkább a sejtelmes és némileg horrorisztikus hangulat kapja a főszerepet a lövöldözés és az akció helyett, ugyanis a legújabb teaser központjában nem más áll, mint a Sziszegés (The Hiss), vagyis a játék misztikus gonosztevője. Még mindig egy végtelenül fura, ugyanakkor nagyon izgalmas játéknak tűnik a Control.

A Control megjelenése augusztus 27-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)